ponedjeljak, 18. ožujka 2013.

Foto natječaj ŽIVOTINJSKI DOBRA FOTKA

Foto natječaj ŽIVOTINJSKI DOBRA FOTKA
Znaš kako napraviti dobru fotku i još k tome voliš životinje? Onda je ovo natječaj kao stvoren za tebe! Uključi se i možda baš tvoja životinjski dobra fotka postane dio kalendara „Zoo Zagreb 2014“ (limited edition)
Kako sudjelovati u natječaju?
Za sudjelovanje u fotografskoj utrci potrebno je, najkasnije do 15.4.2013., prijaviti se na mail foto@zoo.hr sa sljedećim podacima:
Ime i prezime:
Godina rođenja:
Adresa:
Kontakt broj:
E-mail:
Kategorija foto-natječaja:
Izaberi kategoriju!
I. kategorija
Zoo Zagreb 2014 – limited edition kalendar

Ako misliš da si baš ti fotograf kojeg tražimo i da tvoja fotografija životinje Zoo vrta može zaslužiti mjesto među 12 odabranih – ovo je kategorija za tebe! Izabrane fotografije postat će dio kalendara Zoo Zagreba za 2014. godinu (Limited edition), a njihovi autori dobit će godišnju obiteljsku ulaznicu, Zoo poklon paket i Canon poklon paket.
Natjecatelji moraju poslati najmanje 1, a najviše 5 fotografija za svaku od tematskih kategorija Natječaja. Rok za predaju fotografija je 19. svibanj 2013.
Tematske kategorije:
1. PORTRET ŽIVOTINJE – uhvatite objektivom portret životinje u krupnom planu i probajte dočarati njezin karakter na svoj jedinstven način
2. MALEN I POSEBAN – mnogi stanovnici Zoološkog vrta često budu nezamijećeni zbog svoje veličine - uhvatite objektivom zanimljive trenutke malih životinja (makro fotke žaba, kukaca, riba, rakova, paukova, škorpiona, malih sisavaca...)
3. SVE SAM ALI SISAVAC NISAM – uhvatite objektivom bilo koju vrstu beskralješnjaka, ribe, vodozemca, gmaza ili ptice iz Zoološkog vrta
4. DIVLJI TRENUTAK – uslikati ponašanje životinja je jedan od najvećih izazova svakog fotografa! Oboružajte se strpljenjem i uhvatite objektivom divlje trenutke životinja – vuka u trku, vidru kako lovi ribu, majmuna u kretanju granama, lava kako se kesi, ždralove u plesu udvaranja, tukana tijekom obroka...
5. MOJ ZOO ZAGREB – kažu da je Zoo Zagreb jedan o najmanjih ali i najljepših zoo vrtova. Kako vi vidite Zoo Zagreb kroz objektiv pokažite fotografijom paviljona, jezera, skulptura, posjetitelja u šetnji...
Kako bi mogli dolaziti u Zoo vrt sve dok ne uslikate svoju najfotku, za sudjelovanje u ovoj kategoriji prilikom prijave potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 200,00 kn. Akontacija omogućuje neograničeni broj dolazaka u Zoološki vrt za vrijeme trajanja foto-natječaja. Natjecatelji koji dostave fotografije za natječaj i ispune sve uvjete natječaja, imaju pravo na povrat uplaćene akontacije. Akontacija se može uplatiti osobno u Zoološkom vrtu u Uredu marketinga, radnim danom između 9 i 15h (najkasnije do 6.5.2013), u gotovini.
Uvijeti fotografija:
- Možete poslati već napravljene fotografije po uvijetom da nisu starije od 6 mjeseci
- Fotografije se moraju poslati u digitalnom obliku (JPG, JPEG, TIFF, RAW...)
- Dimenzije: minimalno 900x900px (300mmx300mm), 300 ppi
- Fotografije na kalendaru će biti kvadratičnog formata
- Fotografije možete predati u kvadratičnom formatu ili u drugim formatima (u tom slučaju pri kadriranju fotografije u pripremi za tisak fotografije će se rezati na kvadratičan format)
II. kategorija
Moja Zoo fotka

Voliš fotografirati, ali više iz gušta? I ti se možeš uključiti u natječaj! Pošalji nam svoju naj fotku iz Zoo vrta na foto@zoo.hr i osvoji Canon printer te Zoo poklon paket. Za sudjelovanje u natječaju možeš poslati najviše 5 svojih odabranih fotografija najkasnije do 19.5.2013.
CANON FOTO-DRUŽENJE
Tijekom natječaja pozivamo vas da nam se pridružite i na foto-druženjima na kojima ćete imati prilike saznati sve o tome kako napraviti dobru fotku. Prvo foto-druženje zajedno s Canon-om je već u subotu, 23.3.2013., od 10 – 17h!
NAPOMENA!
Zoološki vrt grada Zagreba zadržava pravo korištenja SVIH poslanih fotografija za promotivne aktivnosti natječaja, te ostalih promotivnih aktivnosti Zoo Zagreba.

Nema komentara:

Objavi komentar